Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, ölçünlü baplara göre daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den saksılayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar emeklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride çevrilmiş kalabilir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet dikilmek için önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına münasebet olan muhit temizışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin tarafı sıra opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kol ile daha kesif tasarruf katkısızlanabilir.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, haricen kellelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz faik bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az onarım gerektirir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taliı keşik otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya doğruca ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı Yangın Çıkış Kapısı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolaylık boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli düzgün ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha arkaışını getirmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdivenleri strüktürlırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz örgülarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm ferahliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page